5.10.2021. 19:18
0
Davor Dragičević se vraća u Banja Luku: Dolazim u geto, po pravdu za svog sina
Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, čija smrt još uvijek nije rasvijetljena, najavio svoj ponovni dolazak u Banja Luku.

Dragičević, podsjećamo, već dvije godine živi u Austriji, a u našu zemlju nije dolazio zbog straha od hapšenja. Kako je napisao na svom Facebooku ponovo se "vraća u geto" po pravdu za svog sina.

- Uskoro u BL getu. Pravda za Davida, idemo do kraja, napisao je kratko Dragičević.

U komentarima na njegov post, građani su mu pružili podršku, ali bilo je i onih koji su ga pozvali da, ipak, bude oprezan kada je u pitanju njegov povratak.

"Ne dozvoli da te neko isprovocira na taj način da se pustiš Davidovim ubojicama u ruke. Smiri emocije, uključi zdravu glavu Davore";

"Šta god da odlučiš, kojim god putem da kreneš, imaš našu podršku. Čuvaj se";

"Dobrodošao u svoj grad, neki su od komentara na Dragičevićevom Facebook profilu.

Podsjećamo, Ustavni sud BiH utvrdio je u junu da su Davoru Dragičeviću povrijeđena ljudska prava i osnovne slobode.


(Ajdin Balićevac)

 

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.