7.10.2021. 11:08
0
Seniorska kickbox reprezentacija BiH spremna za SP u Italiji
Seniorska kickbox reprezentacija Bosne i Hercegovine završava pripreme za Svjetsko prvenstvo za seniore, koje će se održati od 15. do 24. oktobra u Veneciji u Italiji.

Posljednjih dana naši reprezentativci Albert Ugrinčić i Ahmed Krnjić zajedno su trenirali i brusili formu za okršaje sa najboljim takmičarima iz cijelog svijeta. Ova dvojica odličnih boraca imaju samo riječi hvale za pripreme koje su im obezbijedili matični klubovi Kickboxing akademija Ilidža i Klub borilačkih vještina Isak iz Zenice. 


Ugrinčić i Krnjić treniraju pod nadzorom trenera reprezentacije BiH Nermina Bašovića, osvajača zlatne medalje na SP 2003. godine u Francuskoj i sportiste godine BiH za 2003. godinu, i Merseda Mulića, nekadašnjeg višestrukog prvaka BiH i reprezentativca naše zemlje.

Podršku mladim borcima u treninzima i sparinzima dao je i naš proslavljeni i iskusni borac Bahrudin Mahmić.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.