14.10.2021. 11:31
0
U bijegu jedna od osoba koja se dovodi u vezu sa fingiranjem udesa: Ko su policajci koji su predati u Tužilaštvo KS?
Kako portal "Avaza" nezvanično saznaje, u bijegu je Adi Đelkić, jedan od organizatora grupe koja se bavila fingiranjem saobraćajnih nesreća na području Sarajeva, prenosi danas Snevni Avaz.

On je najavio da će se tokom dana predati pripadnicima MUP-a KS.  

Među osobama koje su ispitane i zadržane je i njegova supruga Mirela Banda. Kako "Avaz" saznaje Đelkić je najavio predaju ukoliko na slobodu bude puštena Mirela Banda.

U nadležnost Tužilaštva KS, nakon kriminalističke obrade u MUP-u KS, jutros je predato 12 osumnjičenih koji su uhapšeni u akciji kodnog naziva "Kontakt".

Zadržani su policajci Mustafa Karšić, Jasmin Fetić, Jasmin Mustajbašić, Muamer Selimović, Smail Vladavić i Murafid Jašarević. 

Zadržani su i osumnjičeni Dženan Hamamdžić, Almedin Hadžić, Alija Avdić, Mladen Crnogorac, Predrag Bučevac i Mirela Banda, prenosi Avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.