16.10.2021. 16:43
0
Zasjeda Glavni odbor SDS-a, na dnevnom redu brojne aktuelne političke teme
Glavni odbor Srpske demokratske stranke (SDS) danas zasjeda u Kulturnom centru u Istočnom Sarajevu, a na dnevnom redu su brojne političke teme.

Odbor bi, između ostalog, trebao definisati odgovor Srpske demokratske stranke na nametnute odluke bivšeg visokog predstavnika Valentina Inzcka, kao i na posljednje odluke Ustavnog suda BiH, te zauzeti  stav u vezi s izborima u Prijedoru.


Očekuje se da je razmatrana i afera "Kiseonik", kao i aktuelne izjave i najave predsjednika SNSD-a i člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Na početku sjednice Glavnog odbora SDS-a, kako je saopćeno te iz političke partije,  predsjednik Mirko Šarović izložio je viđenje aktuelne političke situacije i političkog pozicioniranja SDS-a u novim političkim okolnostima.


(FENA)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.