17.10.2021. 10:03
2
Novi video sa KCUS-a kojeg je prije smrti snimila Nizama Čamo: Ne mogu da dišem, nema šanse!
Source.ba portal prije nekoliko dana objavio je priču o mladoj Nizami Čamo, djevojci koja je preminula na KCUS-u usljed komplikacija sa koronavirusom.

Podsjećanja radi, ona je primljena na neurologiju zbog blažeg moždanog udara, a nakon toga se zarazila virusom korone, te je nakon 20-ak dana, usljed komplikacija, preminula.

Njen brat poručio je za Source portal kako mu je Nizama rekla da se zarazila na neurologiji, te je poručila da je pored nje ležala osoba koja je bolovala od korone.

Nezim Čamo, njen brat, poslao nam je novi video zapis u kojem se Nizama, koja je dok je pozivala nekoga u pomoć snimala video, žali da ne može da diše.

O čemu se radi, pogledajte u videu!

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.