19.10.2021. 22:38
0
Ponovo haos u glavnom gradu: Dio Sarajeva čitav dan bez vode
Iz sarajevskog preduzeća Vodovod i kanalizacija jutros su najavili radove prilikom kojih će biti izgradnja šahta i ugradnja mjerne opreme u ulici Azize Šaćirbegović.

U sklopu planiranih radova doći će do prekida u vodosnabdijevanju u slijedećim ulicama: Milana Preloga, Hrasnička, Hamida Hadžibegića i Antuna Branka Šimića. Do poremećaja u vodosnabdijevanju (pada pritiska) doći će u ulicama: Džamijska, Zvornička, Porodice Ribar, Trg heroja, Topal Osman Paše, Kemala Kapetanovića, Hasana Brkića, Behdžeta Mutevelića, Vilsonovo šetalište, Envera Šehovića, Aleja lipa, Kolodvorska, Paromlinska, Džavida Haverića, Zmaja od Bosne, Marka Marulića, Alojza Benca, Hamdije Čemerlića, Grbavička, Zagrebačka, Put života (kampus UNSA), Franje Račkog i Koste Hermana - najavljeno je iz Vodovoda i Kanalizacije.

Ogorčeni građani

Građani ovih ulica su ogorčeni, a kako komentiraju na društvenim mrežama, čitav dan su bez vode.

- Mislim da ću nepredviđeno obustaviti plaćanje.

- Envera Šehovića, također od jutros nema vode. Sad već 12 sati.

- Znači nemamo ni sutra vode, a ni danas nismo imali uopšte i ne zna se da li će doći, dispečeri vam se ne javljaju.

- Ovo je stvarno bezobrazno. Još uvijek nema vode od jutros, a nigdje se ne može dobiti informacija kada će i da li će uopšte doći večeras.

Nepredviđene aktivnosti
- Zbog nepredviđenih aktivnosti na izgradnji mjernog šahta u ulici Azize Šaćirbegović doći će do prolongiranja puštanja vode u sistem. Molimo naše korisnike za razumijevanje. Nakon okončanja radova izvršit će se puštanje vode u sistem - posljednja je informacija iz Vodovoda i Kanalizacije, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.