20.10.2021. 8:52
0
Pročitajte šta je napisala Sebija Izetbegović prisjećajući se Alije Izetbegovića: Bakirov babo...
Povodom 18. godišnjice smrti Alije Izetbegovića, prvog predsjednika nezavisne Bosne i Hercegovine, na Facebooku se dirljivom porukom oglasila i Sebija Izetbegović.

- Bakirov Babo. Moj dobri svekar – napisala je generalna direktorica KCUS-a.



I Jasmina, kćerka Bakira i Sebije Izetbegović, unuka prvog predsjednika nezavisne Bosne i Hercegovine rahmetli Alije Izetbegovića, objavila je sinoćna Instagramu nekoliko porodičnih fotografija.

Snimljene su na Akademiji organiziranoj u Sarajevu povodom 18. godišnjice smrti Alije Izetbegovića.

Ispod fotografija uz srce je napisala: “Dedo”.

Na fotografijama pored nje vidimo njenog oca Bakira, predsjednika SDA, majku Sebiju Izetbegović, generalnu direktoricu KCUS-a, te supruga Ćamila Humačkića. Pored njih na Akedemiji bila je i Bisera Turković, ministrica vanjskih poslova BiH, prenosi Hayat.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.