23.10.2021. 9:46
0
Poturak nakon incidenta i sukoba Zahiragića i Mekića: Građani koji nas plaćaju ovo nisu zaslužili!
Na incident koji je obilježio jučerašnju sjednicu Skupštine Kantona Sarajevo reagirao je Dževad Poturak, zastupnik SBB-a.
- Kao profesionalni zastupnik ne bi sebi dozvolio da se s kolegama iz skupštinskih klupa raspravljam o tekućim tačkama na hodniku, ispred zgrade ili na nekom drugom mjestu. Sve što imam da kažem reći ću to za govornicu da svi građani mogu čuti o čemu razgovaramo. Žao mi je zbog incidenta koji se jučer desio, neću ulaziti u to ko je kriv, ali naši građani koji nas plaćaju nisu zaslužili ovakav odnos – ističe Poturak.

Prema njegovom mišljenu na budućim sjednicama Skupštine KS svi zastupnici trebaju da se ponašaju demokratski, odgovorno i krajnje civilizirno.

(H. Ahbabović)
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.