25.10.2021. 17:53
0
Ajnadžić o Forti i Mandiću: Škola je trebala biti završena prije dva mjeseca, a oni svoj nerad i nesnalaženje opet pokušavaju da peru preko mene
Nedžad Ajnadžić, bivši načelnik Općine Centar, oglasio se na svom Facebook profilu i uputio je oštre kritike sadašnjem načelniku, Srđanu Mandiću i premijeru Kantona Sarajevo, Edinu Forti u vezi škole na Šipu.

Kako je naveo, oglasio se zbog novih neistina načelnika Mandića i njegovog stranačkog šefa, Edina Forte (Naša stranka).

- Škola na Šipu kasni, rok završetka je bio septembar 2021. godine. Nova škola, stari inventar! To je dostignuće. Kažu škola na Šipu je završena mnogo prije planiranog roka. Ukoliko pokažu ijedan papir gdje piše ili ijednu izjavu gdje sam rekao da je plan da se škola završi 2022. godine obećavam da ću se javno izviniti navedenoj gospodi.

Neće to nigdje naći jer naprosto lažu. Škola je trebala biti završena prije dva mjeseca, a oni svoj nerad i nesnalaženje opet pokušavaju da peru preko mene. O tome kad je škola trebala biti završena javnost može vidjeti na sljedećem linku, odnosno saopštenju od prošle godine. Dakle, ne govore ISTINU - istakao je Ajnadžić.

On je postavio i pitanje načelniku i premijeru u vezi vanjskog uređenja. 

- Ugovor je potpisan prošle godine, a ništa nije urađeno. Ako bude dilema mogu objaviti i tekst ugovora sa firmom B..O d.o.o. Zbog indolentnosti ugrožen je i pristup osobama sa invaliditetom. Populizam vam neće još dugo pomagati u prikrivanju nerada. Načelniče, nabrojite projekte koje ste realizovali, a da nisu pokrenuti od prošle, kako vi volite reći, trome administracije. Trome administracije koja je završila preko 200 projekata. To je za vas neshvatljiv broj, ali vrijeme će pokazati - zaključio je on.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.