31.10.2021. 11:09
0
Detalji napada na građane i policajce u Banjaluci: Navijači bili naoružani i drogirani
Banjalučki policajci zajedno sa Jedinicom žandarmerije MUP-a Republike Srpske uhapsili su jučer 11 navijača iz Teslića zbog sumnje da su napali dvojicu Banjalučana i policajce na stadionu u Omladinskoj ulici.

Kako se navodi u sapštenju PU Banjaluka, kod navedenih osoba pronađena su i oduzeta dva metalna boksera, dvije palice i baklja. 

"Uhapšeni su podvrgnuti ispitivanju na prisustvo opojne droge u organizmu kojom prilikom je kod šest lica utvrđeno prisustvo opojne droge amfetamin, dok su tri lica odbila da se podvrgnu ispitivanju", dodaje se u saopštenju.

O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, koji se izjasnio da se radi o djelima nasilničko ponašanje, sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje i tjelesna povreda, prenose Nezavisne.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.