3.11.2021. 10:50
0
EUFOR ostaje, Schmidt žrtvovan...? Puhalo, uputuio nove poruke za braću Bošnjake i Srbe: Kad je sahrana i hoće li biti proglašen dan žalosti?!
Nije u redu da se tako ponašaš prema "turisti"!!!", naveo je Puhalo aludirajući na više puta ponovljenu izjavu Dodika da je Christian Schmidt za RS turista

EUFOR će, bar prema posljednjim dostupnim informacijama, ostati u BiH, a da bi postigle taj cilj zapadnoevropske države, zajedno sa SAD-om, u Vijeću sigurnosti UN-a su morale "žrtvovati" OHR i Christiana Schmidta.

Naime, prema posljednjim informacijama, iz teksta rezolucije koja će biti stavljena na glasanje, da bi se pridobila podrška Rusije, potpuno je izbačen OHR.

Na ovakav razvoj situacije se u svom stilu osvrnuo i Srđan Puhalo, psiholog i politički analitičar, u nekoliko tvitova.

"Šta bi Bošnjaci dali da imaju saveznike kao što Republika Srpska ima Rusiju", naveo Puhalo sinoć, a onda je nastavio jutros:

"Dobro jutro Republka Srpska, nije u redu da se tako ponašaš prema "turisti"!!!", naveo je Puhalo aludirajući na više puta ponovljenu izjavu Dodika da je Christian Schmidt za RS turista, koji dolazi da se raspita o nekim stvarima, te će kao takav biti i dočekan. 

Potom je uslijedila "poruka Bošnjacima": 

"Braćo Bošnjaci, bolje EUFOR u ruci, nego Visoki predstavnik na grani!!!", poručio je Puhalo te na kraju upitao: "Kad je sahrana OHR-a i hoće li biti proglašen dan žalosti zbog toga?!!"


(Admir Oručević)

 
DodikRS
0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.