3.11.2021. 22:00
0
Suđenje Luki Lovri: "Ošamario sam ženu i polio je benzinom, nisam joj htio nauditi"
Luka Lovre (40), optužen da je pokušao ubiti nevjenčanu suprugu Tijanu P. koju je polio benzinom i pokušao zapaliti, rekao je u banjalučkom Okružnom sudu da je nije želio povrijediti i da je to žena koju voli, ali da ju je ošamario i polio benzinom po leđima

Kako pišu „Nezavisne“, svjedočenjem optuženog Lovre završeno je suđenje u ovom slučaju, nakon čega su održane i završne riječi, a izricanje presude zakazano je za petak.

Prema Lovrinim riječima, oni su se posvađali jer je Tijana P. tog dana igrala bingo tombolu te potrošila puno novca.

Kako je naveo, bio je iznerviran što se nije javljala na telefon i što mu nije vjerovala da je voli te priznao da je ženu polio po leđima benzinom, ali da ne zna zašto. Rekao je da mu je žena u svađi govorila kako je ne voli i da ga ona hrani.

- Ošamario sam je i polomio ključ jer me to iznerviralo. Bilo mi je teško zbog toga i pokušao sam se izviniti. Rekao sam joj: „Hoćeš da dokažem da te volim“ i otišao na balkon i posuo sebe benzinom te držao upaljač. Došla je za mnom da me spriječi. Polio sam je benzinom po leđima kada je odlazila, ne znam zašto - ispričao je optuženi.

Kako navodi, nije želio da zapali nevjenčanu suprugu i rekao joj je da ode u kupatilo da sa sebe opere benzin. Prema njegovim riječima, tuširala se 10 minuta, a sa sebe nije skidala haljinu.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.