10.11.2021. 20:27
2
Cvijanović: Federacija BiH je Republici Srpskoj ukrala milijardu i po maraka za penzije
Predsjednica Republike Srpske, Željka Cvijanović, izjavila je da lider SDA, Bakir Izetbegović, priznaje i promoviše samo onaj Dejton koji su oni zamislili da služi centralizaciji države.

- To je taj izmišljeni Dejton koji oni pomovišu, rekla je Cvijanović komentarišući Izetbegovićeve navode o nepostojanju izvornog Dejtona i teškom ekonomskom položaju Republike Srpske.

Ona je poručila da Republici Srpskoj vrate milijardu i po maraka za penzije, prenosi Srna.

- Svaki put kad oni tako nešto kažu ja im poručim da vrate ono što su nam ukrali, milijardu i po maraka, jer je to ono što čime smo plaćali ljude koji su u skladu sa svojim ljudskim pravima da dobiju penziju tamo gdje su zaradili, vi uskratili, rekla je Cvijanović.

(Ajdin Balićevac)

2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.