17.11.2021. 15:54
0
Tužne vijesti: Preminula mlada Muamera Rapić iz Olova
Mlada Muamera Rapić iz Olova, nažalost, izgubila je svoju životnu borbu.

Ovu informaciju danas su objavili iz udruženja Pomozi.ba. Cijeli Facebook status prenosimo u cjelosti:

Ovog tmurnog dana donosimo nažalost i tužne vijesti. Naša draga Muamera Rapić iz Olova preminula je jučer u dvadesetšestoj godini. 

U ovim teškim trenucima Muamerinoj porodici upućujemo iskreno saučešće, iako znamo da postoji ljubav koju smrt ne prekida i tuga koju vrijeme ne liječi. 

Naša Muamera borila se sa rakom limfnih čvorova od svoje 14. godine, tačnije od 2010. kada joj je i dijagnosticirano teško maligno oboljenje Hodgkin Lymphoma.

Nakon mnogobrojnih kemoterapija, 2016. godine joj je urađena transplantacija koštane srži u Turskoj, a dobrovoljni donor bio je njen brat Kenan. Iako je transplantacija bila uspješna, u junu 2020. godine bolest se ponovo vratila. 

Muamera je potom bila u sve težem zdravstvenom stanju i na kraju izgubila bitku sa ovom užasnom bolešću.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.