20.11.2021. 9:28
0
"Džematlije mi javljaju da je Nadin Smajlović u lošem stanju, jučer i sinoć je bila u komi, od jutros nije u komi ali je i dalje loša"
Djevojčica Nadin Smajlović iz Sarajeva, kako prenose pojedini mediji, trenutno je u veoma lošem zdravstvenom stanju.

Prije leta za Istanbul gubila je svijest, u avionu padala u komu, prenosi Face TV.

Na aerodromu je sačekala hitna pomoć, na vrijeme, jer je Nadin već bila u komi. Sada je malo bolje, vjerovatno mora ići na transplantaciju jetre, piše Face TV.

,,Džematlije mi javljaju da je Nadin Smajlović u lošem stanju, jučer i sinoć je bila u komi, od jutros nije u komi ali je i dalje loša, u Turskoj je u bolnici. Allah da je osnaži i zdravlje čuva! Allahumme amin”, napisao je Muhamed ef. Velić na svom Facebook nalogu.

(H. Ahbabović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.