21.11.2021. 9:20
0
Dodik: Ulaganje u MUP RS-a je ulaganje u budućnost
Član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda Milorad Dodik čestitao je ministru unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganu Lukaču, direktoru Policije Siniši Kostreševiću i svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) krsnu slavu - Sabor Svetog arhangela Mihaila, sa željom da i u budućnosti nastave profesionalno i uspješno da izvršavaju veoma teške i zahtjevne poslove.

Dodik je naglasio da je MUP garant mira i stabilnosti Republike Srpske, kao i bezbjednosti njenih građana.

"Želim da i u budućnosti radite odgovorno i profesionalno, i da realizujete zacrtane ciljeve i planove, a sve za dobrobiti MUP Srpske i što sigurnijeg i bezbjednijeg života naših građana", naveo je Dodik.

On je napomenuo da koristi ovu svečanu priliku da pohvali pripadnike MUP-a za sve uspjehe koje su ostvarili u prethodnom periodu i da im čestita na hrabrosti i odlučnosti u borbi protiv svih vidova kriminala.

"Pripadnici policije su uvijek pokazivali da su uz svoju Republiku Srpsku i svoj narod, a naš je posao da ulažemo u policiju, jer to je ulaganje u budućnost. Republici Srpskoj je potrebna profesionalna, odgovorna i moderna policija na koju ćemo uvijek biti ponosni", istakao je Dodik.

Član Predsjedništva BiH je naglasio da se svakoga dana, a posebno na dan krsne slave treba sjetiti poginulih pripadnika MUP-a koji su svoje živote ugradili u temelje Republike Srpske i odati im dužno poštavanje.

"Još jednom svim pripadnicima MUP-a Republike Srpske želim srećnu slavu, mnogo zdravlja, sreće i uspjeha u privatnom i profesionalnom životu", poručio je Dodik.

Ministarstvo unutrašnjih poslova Republike Srpske proslavlja danas krsnu slavu - Sabor Svetog arhangela Mihaila. 

(Ajdin Balićevac)

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.