24.11.2021. 13:49
0
Nogomet - Kadeti BiH u elitnoj rundi kvalifikacija
Nakon što su završeni turniri prvog kruga kvalifikacija za Evropsko prvenstvo U-17 reprezentacija, iz UEFA-e je danas stigla i potvrda da je kadetska selekcija Bosne i Hercegovine kao jedna od četiri najbolje trećeplasirane ekipe ostvarila plasman u elitnu rundu.
Izabranici Nermina Šabića su kvalifikacije završili na trećem mjestu grupe 7 iza Švicarske i Finske, a ispred Gibraltara.

Osim bh. selekcije, plasman u elitnu rundu su kao najbolje trećeplasirane ekipe ostvarile i selekcije Mađarske, Velsa i Latvije, saopćeno je iz NSBiH.

Žrijeb elitnog kruga kvalifikacija bit će održan 8. decembra u Nyonu.

(FENA)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.