24.11.2021. 22:17
0
U ugostiteljskom objektu jedna osoba izbodena nožem
U ugostiteljskom objektu u Bijeljini večeras je nožem izbodeno lice čiji su inicijali S. L. koje je prevezeno u Medicinski centar radi ukazivanja pomoći, rečeno je Srni u bijeljinskoj Policijskoj upravi.
Iz policije su naveli da je Policijskoj stanici Bijeljina dva u 18.10 časova prijavljeno da je lice ubodeno u ugostiteljkom lokalu u Račanskoj ulici.

- U toku je uviđaj, a više informacija biće poznato sutra -  kažu iz Policijske uprave.

Na lice mjesta izašla je Hitna pomoć bijeljinskog Doma zdravlja, koja je S.L. prevezla u Medicinski centar radi ukazivanja pomoći.
Bijeljina
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.