26.11.2021. 17:13
2
Žena napala i tukla muškarca na parkingu u Sarajevu: Navodno je riječ o profesorici Edisi Trumić koja je studente nazvala "kerovima"
Videosnimak koji od jutros kruži društvenim mrežama, a na kojem se vidi kako žena fizički napada i udara muškarca, zaokupirao je pažnju domaće javnosti.

Početak snimka, koji je najvjerovatnije preuzet sa neke od nadzornih kamera u blizini, prikazuje žensku osobu koja izlazi iz automobila i fizički nasrće na muškarca koji se nalazio u blizini.

U jednom dijelu snimka se čuje kako muškarac pita ženu "da li je normalna" i govori joj kako ne želi da prolaznici gledaju dramatičnu scenu u javnosti.

Prema pisanju portala Crna-hronika.info, žena koja je napala muškarca je, navodno, profesorica Edisa Trumić, domaćoj javnosti poznata po skandalu koji je početkom godine izbio na Farmaceutskom fakultetu u Sarajevu.

Naime, tada je profesorici Trumić, tokom pauze na online predavanja, ustao upaljen mikrofon, a ona je studente tada nazvala "kerovima".
 
Kako tvrde pojedini mediji, muškarac koji je napadnut na videosnimku je, navodno, tuzlanski profesor Adnan Hodžić, sa kojim je Trumić navodno u vezi.

Ove informacije nisu službeno potvrđene, a Trumić i Hodžić se još uvijek nisu oglasili povodom ovog događaja.

 

 
Sarajevo
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.