26.11.2021. 20:09
0
Manifestacija u znak sjećanja na drugo zasjedanje AVNOJ-a u subotu u Jajcu
U organizaciji SABNOR BiH i JU „Muzeja Drugog zasjedanja AVNOJ-a“ u subotu, 27. studenoga, u Jajcu će biti održana manifestacija u znak sjećanja na 29. i 30. studenoga 1943. godine.

Prigodnom manifestacijom bit će obilježen povijesni događaj kada je na drugom zasjedanju Antifašističkog vijeća narodnog oslobođenja Jugoslavije, pored ostalih usvojenih točaka, stvorena poslijeratna Jugoslavija, priopćeno je iz SABNOR BiH.

Program podsjećanja na događaj iz studenoga 1943. godine počet će u 12 sati svečanom akademijom u povodu 78. godišnjice drugog zasjedanja AVNOJ-a, a pratit će je prigodan zabavni program. Polaganje cvijeća na Spomen-fontani bit će upriličeno u 13 sati.

 – Dolaskom u Jajce pokažimo našu odlučnost da branimo i obranimo našu domovinu u njenim AVNOJ-skim granicama. Pokažimo da nas ima više nego rušitelja - poručili su iz SABNOR BiH.

(Fena / Haris A)

JajceAVNOJ
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.