27.11.2021. 9:15
0
Gorica Dodik "zaprijetila" Stanivukoviću novim snimcima zbog rušenja "Kajak terase"
Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković za danas je najavio rušenje spornog ugostiteljskog objekta "Kajak terasa", za čiju izgradnju tvrdi da ne postoje potrebne dozvole i saglasnosti i da nisu ispoštovane potrebne procedure.

Sporni restoran, koji je u vlasništvu sina biznismena Mile Radišića, kuma člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, zatvoren je 11. marta ove godine. "Sve zacrtane ciljeve ispunjavamo, a sutra u 15 sati sam na licu mjesta, što će biti moj obećani, treći dolazak i poruka da se Banja Luka obračunava sa privatnom državom i privatizovanim institucijama", napisao je Stanivuković.

U međuvremenu, Dodikova kćerka Gorica, koja sa Stanivukovićem vodi "rat" na društvenim mrežama zbog, kako on tvrdi, neregularnosti vezanih za izgradnju terase u njenom restoranu "Agape", zaprijetila je Stanivukoviću novim "snimcima".


-Pustite ga više da sruši taj Kajak, kad već ništa ne gradi, neka bar nešto sruši i uslika se. Da slike sa pjevačicama na portalima zamjeni slikama sa bagerom. Dok ne dođe snimak na red, napisala je Gorica Dodik na Twitteru.

(Ajdin Balićevac)

 

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.