30.11.2021. 11:04
0
Od petka, 3. decembra počinje i noćno skijanje, od 18.00 do 21.00 sat
Iz Olimpijskog centra Jahorina najavili su početak sezone skijanja na Jahorini za 1. decembra.

Iz Olimpijskog centra Jahorina najavili su početak sezone skijanja na Jahorini za 1. decembra, a od 3. decembra i noćno skijanje.

– Na početku sezone važit će popust od 50 posto na ski karte, koje budu kupljene i iskorištene u terminu od 1. do 5. decembra. Vertikalni transport, koji će biti pušten u rad na spomenuti datum, podrazumijeva Gondolu Partizan i lift sidro Poljice. Kupovina ski karata bit će moguća na ski kasama, uz spomenute vertikalne transporte, na stazama ‘Poljice’ i ‘Novak Đoković’. Radno vrijeme prodajnih mjesta je od 9.00 do 16.00 sati, a u funkciji će biti i parking u neposrednoj blizini tih staza. Od petka, 3. decembra počinje i noćno skijanje, od 18.00 do 21.00 sat – navode iz Olimpijskog centra Jahorina.

(Fokus)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.