2.12.2021. 11:27
0
Slupao automobile na parkingu i pobjegao
Bahati vozač slupao je šest automobila na parkingu u banjalučkom naselju Starčevica pričinivši štetu od više hiljada maraka, a zatim je pobjegao sa mjesta nesreće.

Nezgoda se dogodila 27. novembra u ranim jutarnjim satima na parkingu u Ulici Rajka Bosnića, saznaje Srpskainfo.

Tragovi na automobilima zbunjuju i policiju, a vlasnici oštećenih vozila apelovali su na sugrađane da se jave ukoliko su primijetili vozača i njegov automobil u kritičnom periodu.

Informacija koja dovede do rasvjetljavanja slučaja bit će nagrađena, a one se mogu dostaviti policiji.

Apel je upućen sugrađanima, ali i radnicima u limarskim radionicama, jer se pretpostavlja da je bahati vozač morao imati veća oštećenja na vozilu zbog onoga šta je uradio.

Ono što je do sada utvrđeno jeste da je nesavjesni vozač prvo udario u automobil koji je bio parkiran na sredini parkinga, a zatim ga nasilnički gurao na vozila koja su bila parkirana bočno.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.