2.12.2021. 20:50
0
Usvojen prijedlog gradonačelnice: Novac od javnog dočeka Nove godine preusmjeren za liječenje oboljele djece
Na današnjoj sjednici Kolegija Gradskog vijeća Grada Sarajeva usvojen je prijedlog gradonačelnice Benjamine Karić, prema kojem će se novac planiran za organizovanje javnog dočeka Nove godine, usmjeriti za liječenje oboljele djece.

Navedeno je da će 50 posto novca biti raspoređeno za djecu oboljelu od raka, dok će druga polovina biti usmjerena za djecu oboljelu od dijabetesa. Podsjećamo, Gradsko vijeće Grada Sarajeva je jučer izglasalo odluku o otkazivanju javnog dočeka Nove godine u glavnom gradu Bosne i Hercegovine.

Ta odluka je donesena većinski. Za otkazivanjanje je glasalo 20 vijećnika. Što se tiče prijedloga gradonačelnice Karić, za njega su glasali Dragan Stevanović, Vedad Deljković, Adi Škaljić, Jasmin Skorupan, Toni Vukadin, Enisa Spahić, Vedran Dodik, Bajro Biber, Seid Škaljić, Mirela Džehverović i Muamer Mekić

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.