5.12.2021. 14:11
0
Džeko nakon gola Romi na naslovnicama italijanske štampe
Bh. napadač iz poštovanja prema bivšem klubu nije želio slaviti pogodak, piše Avaz.

Bh. reprezentativni kapiten Edin Džeko (35) ponovo se našao na naslovnicama najutjecanijih italijanskih medija, nakon što je sinoć postigao gol za Inter protiv bivšeg kluba Rome.
Fotografija kapitena "Zmajeva" krasi naslovnice Gazzette, Corriere dello Sporta i Tuttosporta. Inter je slavio na Olimpiku s 0:3, a Džeko je javnost kupio gestom jer iz poštovanja prema klubu čiji je dres nosio šest godina nije želio slaviti pogodak, iako mu je većina navijača domaćeg tima zviždala.


Ipak, jedan dio njih je okačio transparent kojim se zahvalio "Dijamantu" na svih 119 golova koje je postigao za rimski tim. Džeki je sinoćnji gol bio osmi ovosezonski u Seriji A, a ukupno 11. za "Nerazure".


(Kenan Bešlija)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.