6.12.2021. 8:25
0
Preminuo Slavko Jelačić Jašar, vlasnik poznatog restorana Kod Gojka
Na društvenim mrežama prijatelji se opraštaju od Slavka Jelačića Jašara, vlasnika poznatog restorana Kod Gojka u Jablanici, a još nije poznat uzrok njegove smrti.

- Počivaj u miru prijatelju, laka ti zemlja bila. R.I.P. Slavko Jelačić - Jašar - napisao je na svom profilu na Facebooku bivši fudbalski golman Velibor Pudar.

Restoran "Lovački dom" ili kako ga većina naziva – "Kod Gojka" od otvaranja 1970-tih postao je poznat širom bivše Jugoslavije po kvalitetnoj janjetini.

Gojko Jelačić već odavno nije među živima, a porodični posao nastavili su sinovi Maša i Slavko Jelačić Jašar sa svojim porodicama.

Ovu informaciju potvrdili su i prijatelji porodice Jelačić koji su rekli Faktoru da su im tužnu vijest saopćili sinoć u 22 sata, te da je nakon što je preležao koronu vlasnik poznatog restorana imao brojne zdravstvene probleme.

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.