6.12.2021. 17:49
0
Muris Hodžić oslobođen optužbi za paljenja Golfa Mini Mateljan
Sudija Općinskog suda u Sarajevu Denis Kurtović danas je izrekao oslobađajuću presudu Murisu Hodžiću koji se teretio za izazivanje opće opasnosti paljenjem Golfa 7 Mine Mateljan 8. marta 2019. godine na Dobrinji, potvrdio je njegov branilac.

Sudija je utvrdio da nema dovoljno dokaza da je Muris Hodžić počinio krivično djelo koje mu se stavlja na teret- kazao  je Zijadić.

Ranije je drugi sudija Općinskog suda Sarajevo Tin Begtašević  odbio sporazum o priznanju krivice jer je također utvdio da nema dovoljno dokaza.

Muris Hodžić je bio optužen da je na nagovor bivše djevojke Naide Karić zapalio Golf Mini Mateljan, a koji je vlasništvo njene majke.

U požaru koji je izbio na parkingu u sarajevskom naselju Dobrinja uništena su još tri vozila, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.