6.12.2021. 17:54
0
Mijatović objavio "sliku srpske propasti": Njega se sjećam dok je pljačkao bošnjačke i hrvatske kuće
Potpredsjednik SDP-a BiH, Vojin Mijatović, na svom Twitter nalogu ovog popodneva je objavio zanimljivu fotografiju, koju je opisao kao "sliku srpske propasti".


Naime, Mijatović je objavio fotografiju na kojoj su, u krupnom kadru, prikazani predsjedavajući Vijeća ministara Milan Tegeltija, predsjednica RS-a Željka Cvijanović, državni parlamentarac i lider US-a Nenad Stevandić, član Predsjedništva BiH Milorad Dodik i ministar u Vladi RS-a Petar Đokić.

Mijatović je ovu petorku opisao kao "nasušne milionere".

- Ulje na platnu. Slika srpske propasti - milioneri naši nasušni, napisao je Mijatović.

Jedan od komentara na ovu fotografiju bio je upućen predsjedniku Ujedinjene Srpske, Nenadu Stevandiću.

"Vidi Stevandića, pa njega se sećam iz ratnog perioda dok je pljačkao bošnjačke i hrvatske kuće po Kotor Varoši, naveo je korisnik Twittera.




(Admir Oručević)
 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.