7.12.2021. 9:54
2
Tuga obavila Živinice - Preminula mlada majka, iza nje ostali 9-mjesečna beba i suprug: Odlaziš na bolji svijet tamo gdje su tvoji
Vijest koja je sinoć objavljena na Facebooku obavila je Živinice tugom. Od posljedica infekcije koronavirusom preminula je Nermina Hurić, koja je imala samo 21 godinu.

"Tužnim i žalosnim srcem javljamo da je naša Nermina Hurić (21 g, Podgajevi) preselila na ahiret. Nermina je inače humanista, majka, iza koje su ostali devetomjesečna beba i muž Mustafa. Uzrok prerane smrti je covid! O dženazi ćemo biti obavješteni. Da joj dragi Allah podari Dženet, a porodici sabur", stoji u objavi. 

Nakon nje uslijedili su poutresni oproštaji prijatelja prerano preminule mlade majke:

"Ljepotice rođina da ti dragi Allah podari lijepi Džennet, odlaziš na bolji svijet tamo gdje su tvoji roditelji... Uvijek ćeš bit u našim srcima .El Fatiha", stoji u jednoj od poruka. 

 
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.