7.12.2021. 20:09
2
SDA poručuje: Radimo na tome da BiH ostane cjelovita, jedinstvena i dovoljno velika za sve građane BiH
Aktuelni politički trenutak i značaj Stranke demokratske akcije (SDA) za BiH, bila je tema večerašnje tribine u organizaciji OO SDA Stari Grad Sarajevo.

Na tom skupu, kako je rekao predsjednik općinske organizacije SDA Stari Grad Abdulah Skaka, učesnici neće biti posvećeni lokalnim temama i pitanjima koja se tiču Starog Grada, a na koja, kako je dodao, imaju jasne i precizne odgovore. Dodao je da neće pričati niti o Kantonu Sarajevo u kojem je trenutno nagomilano puno problema.


- Pričat ćemo o bitnosti Stranke demokratske akcije za državu BiH, za njenu opstojnost, za sve narode u BiH i za ono što trenutno SDA na čelu sa predsjednikom Bakirom Izetbegovićem radi kako bi ova složena situacija zapravo bila svedena u neke razumne okvire - kazao je Skaka uoči tribine.


Panelisti na tribini bili su potpredsjednica SDA Melika Mahmutbegović, potpredsjednik SDA Safet Softić i v.d. predsjednika Kantonalnog odbora SDA Sarajevo Sedin Kahriman.


- I da ujedno sve one koji imaju negativne aspiracije prema BiH odvratimo od toga i da radimo na tome da BiH ostane cjelovita, jedinstvena i dovoljno velika za sve građane BiH - naveo je Skaka.


(FENA/  K.Bešlija) 

 
SkakaSDA
2
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.