9.12.2021. 13:27
0
Otkrivene osobe koje su na Palama prije pet godina zapalile Škodu Boška Tomića
FOTO: ilustracija
Pripadnici Policijske uprave Istočno Sarajevo provodeći niz istražnih mjera i radnji na rasvjetljavnju krivičnog djela oštećenje i oduzimanje tuđe stvari, koje su 2016. godine počinile nepoznate osobe na Palama, identificirali su izvršioce i uhapsili ih- saopćeno je iz PU Istočno Sarajevo.

Radi se o M.O. i S.S. iz Pala, koji se sumnjiče da su dana 26. juna 2016. godine na parking prostoru u ulici Nikole Tesle u Palama, podmetnuli požar u unutrašnjost automobila Škoda, vlasništvo B.T. iz Pala.

Prema izjavi oštećenog materijalna šteta nastala izvršenjem ovog krivičnog djela iznosi 22.000 KM.

U toku je kriminalistička obrada uhapšenih, nakon čega će Okružnom javnom tužilaštvu Istočno Sarajevo protiv njih biti dostavljen izvještaj o počinjenom krivičnom djelu.

Poznato je da je 26. junu 2016. godine  zapaljena Škoda Oktavija tadašnjeg predsjednika Opštinskog odbora Saveza nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na Palama Boška Tomića, prenosi avaz.

0
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.