9.12.2021. 15:25
0
Sutra dženaza jednom od mladića poginulih u stravičnoj nesreći u Bugojnu: Imao je samo 25 godina
U Donjem Vakufu, tačnije ispred džamije Handanija, sutra će biti klanjana dženaza Džejlanu Elkazu (25), jednom od trojice mladića koji su sinoć poginuli u Bugojnu u stravičnoj saobraćajnoj nesreći.

Dženaza će biti klanjana ispred Handanija džamije dok će se ukop obaviti u haremu Tepedžik. 

Podsjetimo, u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se sinoć nešto iza 22 sata dogodila na magistralnom putu M-16 Donji Vakuf – Bugojno, u naselju Čaušlije, živote su izgubili Džejlan Elkaz, Alija Šeho i Edin Dogan, sva trojica iz Donjeg Vakufa.

Alija Šeho i Eldin Dogan su prošli sve selekcije FK Radnik, a Elkaz Džejlan je igrao u selekcijama do pionira, objavio je na Facebooku klub FK Radnik, prenosi avaz.

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.