13.12.2021. 13:10
0
Muškarac istetoviranog lica sinoć se pokušao fotografisati s Dodikom: U Prijedoru je poznat po "zanimljivom" poslu
Tokom sinoćnje proslave pobjede na izborima u Prijedoru u izbornom štabu SNSD-a, veliku pažnju privukao je nepoznati muškarac koji je navodno insistirao da se fotografiše s liderom SNSD-a Miloradom Dodikom.

Ovaj Dodikov obožavatelj je Marun Ćorić, a ono što je privuklo pažnju svih prisutnih su tetovaže koje mu prekrivaju čitavo lice.

Sa sinoćnjeg slavllja u štabu SNSD-a u Prijedoru (Foto: Siniša Pašalić/Srpskainfo)

On je izrazio želju da se fotografiše s Dodikom na izlazu iz objekta gdje je SNSD slavio, ali nije imao sreće s obzirom na to da je Dodik žurio, jer je nakon toga gostovao na lokalnim televizijama.


Inače, ovaj muškarac je u Prijedoru poznat po tome što, kada nekog snimi radar zbog neprilagođene brzine, umjesto da preda vozačku dozvolu, ta osoba kontaktira njega.

On nakon toga odlazi u policiju i prijavljuje da je vozio automobil koji je snimljen, ima i svoj cjenovnik, a njegove usluge se kreću od 50 do 200 KM, zavisno od toga koliko iznad ograničenja je vozač vozio.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.