17.12.2021. 12:54
0
Trivić: Sve je ovo još jedna prevara SNSD-a. Vraćanje nadležnosti koriste kao uvod u predizbornu kampanju
Opštinski odbor PDP Modriča potpisao je sinoć u tom gradu sporazum o saradnji na lokalnom nivou sa Ekološkom partijom Republike Srpske.

Kako je saopšteno iz ove stranke, da sastanku, kojem su prisustvovale potpredsjednica Jelena Trivić i generalni sekretar partije Mira Pekić, razgovaralo se o radu opštinskog odbora i političkoj situaciji u Modriči.

“Republika Srpska se nalazi u izazovnom vremenu, a ozbiljne teme, poput vraćanja nadležnosti, koriste se za uvod u predizbornu kampanju SNSD. To je najpodmuklije igranje životima i emocijama ljudi. Кoliko su ozbiljni u svojim namjerama da vrate nadležnosti govori i podatak da su u budžet Republike Srpske uračunali i prihode od indirektnih poreza sa nivoa BiH. Jasno je da je ovo još jedna prevara, kakve SNSD plasira već duže od decenije”, rekla je Trivićeva.

Pekićeva je dodala da se Opštinski odbor PDP u Modriči može pohvaliti kontinuiranom stabilnošću.

“Ovo je odbor koji redovno ostvaruje dobre izborne rezultate i vrijedno radi na promociji ideja PDP. Zahvaljujem se rukovodstvu, na čelu sa predsjednikom Milutinom Popovićem, na predanom radu”, istakla je Pekićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP Modriča, Milutin Popović, rekao je da je odbor već ušao u fazu priprema za izbore 2022. godine, te da je siguran da će dati ozbiljan doprinos izbornoj pobjedi, prenosi raport.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.