27.12.2021. 8:36
0
ViK izdao obavještenje: I danas brojne ulice bez vode
KJKP Vodovod i kanalizacije je izdao obaviještenje o radovima na popravkama kvarova koji se izvode u okviru redovnih aktivnosti na održavanju vodovodnog sistema.

Tako će zbog radova danas bez vode biti brojne ulice i to: Bakarevića, Jukićeva, Džemala Bijedića, Želimira

Vidovića Kelija, Nusreta Fazlibegovića, Husrefa Redžića, Antuna Hangija, Banjska, Kasindolska cesta, Ismeta Alajbegovića Šerbe, Bistrik, Vrbanjuša, Viteška, Brezanska, Humačka Ploča, Kalemova, Harbina, Muje Šejte, Blagovac i Nerkesijina.

Normalizacija u vodosnabdijevanju očekuje se po okončanju radova u poslijepodnevnim satima.

Također, u sklopu realizacije Projekta rekonstrukcije pumpnih stanica koji se finansira iz kredita EBRD, za ponedjeljak 27/28.12.2021. godine, od 08:00h, planirani su 24-satni radovi na zamjeni hidromašinske opreme u PS „Alipašin most“, izvođač radova Unioninvest d.d. Sarajevo.

Zbog navedenog, može doći do poremećaja (pada pritiska) a na višim kotama i do prekida u vodosnabdijevanju naselja: Koševsko brdo, Bare (Šip), Ciglane, Crni Vrh, Gorica, Velešići, Pofalići, Hum brdo, Gornji Velešići, Boljakov potok, Buća potok, Vitković brdo, Sokolje, Briješće brdo, te ulice: Alipašina, Bolnička, Koševo, Patriotske Lige, Zahira Panjete, Orlovačka, Drinska, Fra Matije Divkovića, Skopljanska, Armije RBiH-a i Ivanjska.

Normalizaciju u vodosnabdijevanju se očekuje po okončanju radova.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.