27.12.2021. 15:23
0
Vojin Mitrović sutra sa premijerom FBiH Fadilom Novalićem
Sastanak ministra Mitrovića sa zvaničnicima bit će održan u utorak, 28. decembar 2021. godine u Zgradi institucija Bosne i Hercegovine.

Ministar komunikacija i prometa Bosne i Hercegovine Vojin Mitrović sastat će se sutra sa premijerom Federacije Bosne i Hercegovine Fadilom Novalićem, premijerom Republike Srpske Radovanom Viškovićem, direktorom Autocesta FBiH Elmedinom Voloderom, direktorom Autoputeva RS Dušanom Topićem, gradonačelnikom Brčko distrikta Esadom Kadrićem, predsjednikom Skupštine Brčko distrikta Sinišom Milićem, prvim zamjenikom visokog predstavnika i supervizorom za Brčko distrikt Michaelom Scanlanom i šefom Ureda koordinatora u Vijeću ministara BiH Miroslavom Gavrićem sa kojima će razgovarati o nastavku i ubrzavanju realizacije projekta izgradnje autoceste Sarajevo – Beograd.



(Amer Mujezionović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.