30.12.2021. 21:19
0
Mijatović: SDP Banja Luka pokazao kako se voli domovina, bez interesa i bez vlasti
U 2021. godini mi u SDP BiH Banja Luka smo dokazali, kako se voli zemlja u kojoj se živi i kako se brani država kada je najteže, napisao je Vojin Mijatović, potpredjednik SDP-a BiH.

"Bez interesa, bez vlasti, bez uslovljavanja, pokazali smo odnos prema domovini! Obećavamo svim građanima u 2022. godini još jaču borbu za normalnu zemlju, vladavinu prava i poštivanje svakog čovjeka.

Svjesni smo da smo kost u grlu mnogima, etnonacionalistima, elitistima, konformistima, svjesni smo da ima puno onih kojima smeta naš način poimanja društva i naše djelovanje.

Ali sve dok imamo konstantno povećanje podrške građana, sve dok budimo nadu kod običnog čovjeka, nećemo stati!

Svim građanima želimo puno zdravlja i sreće u narednoj godini, a mi ostajemo dosljedni našem putu, a to je borba za čovjeka i državu, pa kolika god cijena bila!!!

Živjeli građani naše zemlje i naša jedna jedina Bosna i Hercegovina!", kazao je u poruci Mijatović.

(Ajdin Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.