6.1.2022. 10:18
0
Djevojka nestalog Mateja otkrila šta se dešavalo prije njegovog odlaska u Beograd
Sedmi je dan potrage za nestalim Matejem Perišom (27) iz Splita kojem se svaki trag izgubio u Beogradu.

Sve raspoložive policijske snage tragaju za nestalim Splićaninom, a najbliži i dalje ne gube nadu da će se Matej pojaviti živ i zdrav.

Matejeva djevojka Sanja sada je otkrila nove pojedinosti o svom nestalom dečku.

Između ostalog, kazala je i da je on mjesecima planirao novogodišnji provod u Beogradu.

Nije nikakva svađa između njih uzrok problema i to nije okidač za bilo šta. Sanja i Matej su i dalje u vezi. Matej je otišao u Beograd sa šestoricom prijatelja od kojih je njegova devojka znala trojicu. To su Matejevi stari prijatelji iz osnovne škole. Taj doček je planiran šest mjeseci unazad. Nije bilo nešto što je dogovoreno odjednom. Njegova djevojka je dodala da nije znala da će im se ostala trojica priključiti, kazao je novinar Kurira koji je pričao s njom.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.