7.1.2022. 8:25
0
Gorica Dodik u odbrani oca Milorada napala Ramiza Salkića: Gospodine Ramize, jasno je da ste i vi dobili instrukcije ambasade da okrivljujete Dodika za sve i da...
Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika, na Twitter profilu napala je Ramiza Salkića, potpredsjednika bh. entiteta Republika Srpska, nakon što je on jučer osudio oružani napad i verbalno vrijeđanje vjernika Bošnjaka u Janji.

Podsjećamo, Salkić je, između ostalog rekao, da je to posljedica "radikalne separatističke politike koju provode vlasti bh. entiteta RS, predvođene Miloradom Dodikom, te da su Bošnjaci Janje, kao i Bošnjaci u čitavom bh. entitetu RS, zabrinuti ovim dešavanjem i izostankom snažnije reakcije radi spriječavanja ugrožavanja mira i stabilnosti od strane separatistički orijentisanih ekstremista".

Gorica Dodik branila je svog oca Milorada, kojem su Sjedinjene Američke Države prije dva dana uvele nove sankcije.

- Gospodine Ramize, jasno je da ste i vi dobili instrukcije ambasade da okrivljujete Dodika za sve i da širite mržnju prema njemu, ali i vama je jasno da jedina politika koja izaziva nestabilnost i mržnju je ta koja dolazi od vas i od političkog Sarajeva - napisala je Gorica Dodik..

Objava Gorice Dodik


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.