14.1.2022. 20:42
1
Fadil Novalić poručuje: Koliko god da je teško, uvijek se trudim ostati pozitivan
Premijer Vlade FBiH Fadil Novalić u posljednje vrijeme sve intenzivnije koristi društvene mreže za dvosmjernu komunikaciju sa građanima.

Zahvaljujući njegovim objavama, nerijetko možemo upoznati drugu premijerovu stranu, poput one da je zaljubljenik u planinarenje i netaknutu prirodu, piše Hayat. 


Osim toga, svoju Facebook stranicu premijer koristi kako bi građanima približio pojedina zakonska rješenja, te Vladine mjere i politiku, a sve s ciljem podizanja stepena povjerenja javnosti u rad izvršne vlasti.


Uprkos svim izazovima, prirodnim nesrećama i pandemiji koronavirusa, Vlada FBiH je uspjela osigurati, između ostalog, i ujednačavanje naknada za sve porodilje u FBiH, te u novu godinu ulazi sa stabilnim budžetom.


Danas je premijer Novalić svojom objavom sugerisao na važnost optimističnog posmatranja života.


- Koliko god da je teško, uvijek se trudim ostati pozitivan – napisao je Novalić.


(Kenan Bešlija

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.