15.1.2022. 21:55
0
SDP iz Gradiške najavio jačanje u RS-u
Potpredsjednik SDP -a Vojin Mijatović velikim uspjehom svoje partije u RS- u smatra izbor novog rukovodstva u Gradišci. Sala doma kulture bila je puna.

- Sa ovim najavljujemo novu stranicu SDP BiH Gradiška, i najavljujem u narednih 90 dana iste ovakve korake u Prnjavoru, Dervenenti, Modriči, Brčkom, Bijeljini, Zvorniku...najavio je Mijatović.

Iz Gradiške je poručeno da SDP BiH nudi mir, život, ekonomiju, razvoj. Njihov odgovor na ratne zastave sa sve tri strane je zajednička budućnost.

- Stojimo punim kapacitetom iza novog rukovodstva SDP BiH Gradiška, a ovo je samo početak. Svi zajedno jako za Bosnu i Hercegovinu, od Jadrana do Save, od Drine do Une, poručio je Mijatović.

(Ajdin Balićevac)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.