17.1.2022. 9:57
1
Tužitelji Tužilaštva BiH boravili u Nizozemskoj
V.d. glavnog tužitelja Tužilaštva BiH Milanko Kajganić, održao je sastanak sa timom tužitelja koji su boravili u EUROPOL-u i EUROJUST-u, kako bi se dogovorile dalje aktivnosti u borbi protiv organiziranog kriminala.

Tužitelji Posebnog odjela za organizovani kriminal, gospodarski kriminal i korupciju, boravili su u Kraljevini Nizozemskoj gdje su održali niz sastanaka sa partnerskim institucijama i agencijama, a u svezi sa radom na međunarodnim operacijama u borbi protiv organiziranog kriminala na području Zapadnog Balkana.


Aktivnosti se odnose na uspostavu izravne suradnje sa partnerskim institucijama i policijskim i tužiteljskim asocijacijama, a radi efikasne razmjene dokaza i informacija o organiziranom kriminalu.

Tužitelji su se između ostalog sastali sa predstavnicima asocijacija EUROPOL i EUROJUST, a u svrhu ostvarivanja izravne suradnje i komunikacija a u svezi dostave informacija o organiziranim kriminalnim skupinama na području BiH i  Zapadnog Balkana do kojih su došle partnerske institucije iz inozemstva.


(Amer Mujezinović)

1
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.