26.1.2022. 21:01
6
Policajac istukao radnika na parkingu: Navodno je na snimku Zoran Čegar
Zoran Čegar, zamjenik načelnika uniformisane policije FUP-a, navodno je pretukao mladića koji radi na jednom sarajevskom parkingu, piše portal Raport.

Snimak je nastao 10. januara. Na njemu se vidi kako je policijsko vozilo parkirano tako da blokira izlaz drugom. Kada se policajci vraćaju, radnik na parkingu ih upozorava da je vozilo nepropisno parkirano.

Nakon kraće rasprave s jednim policajcem, prilazi drugi policajac. On nakon rasprave udara jednom, drugi pa i treći put radnika.

Kako se može vidjeti, mladić uopće nije pružao otpor policajcu.

Niti jedan od policajaca nije pokušao spriječiti nasilje nad mladićem koje je zabilježeno u ulici Tabaci u jutarnjim satima.

 
6
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.