1.2.2022. 10:32
4
Kritika vijećnika Srđana Srdića: I ovdje žive ljudi, nisu ovo građani drugog reda, pošaljite odmah grtalicu da raščisti snijeg...
Snijeg je ponovo zablijelio ulicama Sarajeva, a čini se kako nadležne službe još uvijek nisu očistili staze. Veliki problem predstavlja i to što grtalice ne prolaze uopće u naseljima gdje su sporedne ulice.

Tim povodom oglasio se i vijećnik Grada Sarajeva Srđan Srdić koji nije zadovoljan ovom situacijom.

- Jutro svima! Izgleda da je snijeg opet iznenadio KJKP "Rad" Sarajevo kad je u pitanju Naselje Gornji Velešići, tačnije ulica Gornji Velešići kod broja 411! Grtalica se "ponekad" ukaže i to samo na glavnoj cesti, a sporedne krakove može i lavina zatrpati! Apelujem na KJKP Rad da čim prije pošalje grtalicu da očisti krakove ulice, jer i ovdje žive ljudi! Kola hitne pomoći ne mogu prići kućama! Građani Velešića također su stanovnici Sarajeva, tj. nisu građani drugog reda - poručio je on na svom Facebooku.

Dokaz da ulice nisu očišćene pokazuju i fotografije. 

Status vijećnika Srdića


(Admir O.)

4
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.