10.2.2022. 15:00
0
Kasumović odgovorio Isaku na poziv da se suoče na TV-u
Nakon što je Ramo Isak, predsjednik NES-a ZDK, objavio video na svom Facebooku u kojem poziva zeničkog gradonačelnika na TV duel, uslijedila je brza reakcija Fuada Kasumovića na video i poziv da se suoče na RTV Zenica.

Stara narodna poslovica kaže: “Nije majka klela sina što se kockao nego što se vadio”

Još jednom pozivam kriminalno rukovodstvo Ministaratva unutrašnjih poslova Zeničko – dobojskog kantona (MUP ZDK) da obznani građanima, ko je i po čijoj naredbi izbrisao snimke kada su me kriminalci držali u pritvoru.

Još jednom ponavljam svoje mišljenje. Za mene je A SDA, sadašnji NES – kriminalna organizacija! – poručio je Kasumović na svom Facebooku.

Ramo Isak (NES), zastupnik u Skupštini Zeničko-dobojskog kantona i zastupnik u Domu naroda Parlamenta FBiH, obratio se javnosti i pozvao prvog čovjeka Zenice Fuada Kasumovića na TV duel.

Isak je poručio Kasumoviću da prestane sa lažnim optužbama i suoči se sa istinom.


(Admir Oručević)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.