10.2.2022. 18:58
0
Radost u delegaciji TZKS: Osvojili nagradu na EMITT-u u Istanbulu
Drugog dana održavanja prestižnog međunarodnog sajma turizma Emitt u Istanbulu (Turska) imali smo zadovoljstvo na štandu Turističke zajednice Kantona Sarajevo Visit Sarajevo ugostiti popularnu tursku glumicu Ilay Erkök, saopćeno je iz delegacije TZKS koja se trenutno nalazi u Turskoj.

- Otkrila nam je da planira prvom prilikom posjetiti Sarajevo i Bosnu i Hercegovinu i da je oduševljava naš spoj kultura, bogato historijsko naslijeđe i prirodne ljepote. - kažu uposleni u timu Turističke zajednice KS. 


Pored prezentacije turističke ponude posjetiocima sajma i umrežavanja sa izlagačima iz više od 100 zemalja svijeta prisustvovali smo konferencijama i raspravama za stručnu javnost, te održali niz B2B sastanaka sa potencijalnim partnerima i suizlagačima iz javnog i privatnog turističkog sektora.  

Kontinuirano zalaganje i uspješan nastup Turističke zajednice Kantona Sarajevo prepoznato je od strane organizatora Emitt-a, te nam je uručeno posebno priznanje i počasna nagrada. Štand Turističke zajednice Kantona Sarajevo nalazi se u hali 2, na poziciji A424.


(Amer Mujezinović)

 
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
 

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.