20.2.2022. 16:24
0
Bioprognoza za sutra nepovoljna
Opšta slika u ponedjeljak, 21. februara, će se postepeno pogoršavati u cijeloj zemlji, stoga će poslijepodnevni i noćni sati, praćeni zahlađenjem i jakim udarima vjetra, biti manje ugodni u odnosu na prvi dio dana.

Promjena vremenskih prilika, kod osjetljivih osoba će uzrokovati jačanje tegoba vezanih uz njihove bolesti. Moguće su meteopatske reakcije poput glavobolje, nervoze, reumatskih bolova, malaksalosti, nesanice.

Preporučljivo je posvetiti pažnju odijevanju i reducirati aktivnosti, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda (FHMZ) BiH.


(Amer Mujezinović)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.