3.3.2022. 20:03
0
"Najveći izdajnik RS-a i srpskog naroda je Milorad Dodik, posvađao nas je s cijelim svijetom, a sada hoće da nas posvađa i sa Srbijom"
Iako on optužuje druge, najveći izdajnik Republike Srpske i srpskog naroda je Milorad Dodik, jer je njegov režim opustošio Republiku Srpsku i posvađao je s cijelim svijetom, a sada hoće da nas posvađa i sa Srbijom, navodi u saopćenju potpredsjednik PDP-a Igor Crnadak.

Crnadak kaže da je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić donio odluku koja je, kako je kazao, ''za svakog pripadnika našeg naroda teška, ali je bila neophodna i izbalansirana''.

- Bez spominjanja sankcija, podržan je jasan stav da se teritorijalni integritet svake zemlje na svijetu treba poštovati. Ovu odluku nije bilo lako donijeti, ali je važna za buduće generacije i nije korektno što se Dodik na ovom pitanju suprotstavlja Srbiji. Zato pozivam Dodika da dođe u Narodnu skupštinu i da tamo provjeri šta želi narod Republike Srpske, da bude uz Srbiju i Evropu ili uz Sjevernu Koreju i Eritreju - rekao je Crnadak.

(FENA/A. Balićevac)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.