11.3.2022. 17:43
0
Ministru Šteti dodijeljena Zlatna plaketa za strateške projekte u općini Ilidži
Općinsko vijeće Ilidža dodijelilo je ministru saobraćaja Kantona Sarajevo Adnanu Šteti Zlatnu plaketu za razvoj infrastrukture na području ove općine.
Priznanje mu je uručeno danas, uoči obilježavanja Dana Općine Ilidža.

“U najavi za dodjelu plakete istakli su kako sam započeo velike strateške projekte u ovoj općini. U ovom kantonu, u svakoj općini, to treba da postane praksa, da sve Vlade i ministri rade na realizaciji velikih i malih projekata koji će Kanton Sarajevo učiniti najboljim mjestom za život. Zbog rada smo tu. A kada vaš rad neko prepozna, dodijeli vam priznanje, želja za djelovanjem je samo veća”, poručio je ovom prilikom ministar Šteta, uz riječi zahvalnosti na dodijeljenom priznanju.

Svim Ilidžancima čestitao je i Dan Općine.
0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.