24.3.2022. 13:45
0
Mijatović: Ako su Vukanović i Nešić alternativa Dodiku, ako je to srpstvo, ja sam onda sve ovo i još gore
"Sudar" dvojice opozicionara u RS-u, Nebojše Vukanovića i Nenada Nešića na sankcionisanoj banjalučkoj ATV-u izazvao je sinoć mnogo komentara. Većina onih koji su gledali su iznosili navijačke ocjene, odnosno ko je koga "razbucao" u ovom duelu.

Međutim, ima i onih prema čijem mišljenju nijedan od učesnika nisu nudili rješenja od kojih bi nam svima bilo bolje. Među takvima je i potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović.

- Sinoć na Dodikovoj ATV, alternativa našeg stanja

Ako ste se ikad pitali kako Dodik opstaje na vlasti sve ove godine, pogledajte sinoćnju emisiju na kojoj su gostovali Vukanović i Nešić i sami sve zaključite.

Ako je to srpstvo, ako je to alternativa, onda mi imamo ozbiljan problem kao ljudi.

Ja sam za obojicu dotičnih izdajnik srpskog naroda, prodana duša, halal srbin, sluga muslimana (samo neki od epiteta).

Dragi moji Srbi ako je ono što smo videli sinoć vaš odabir života, ja sam onda sve ovo i još gore.

Po prvi put javno želim da se zahvalim svojim roditeljima Dobrivoju i Branislavi koji su me u životu usmerili da ipak budem samo čovek.

U zdravlju svi ostajte, sve ćemo preživeti samo da nam je mentalnog zdravlja što od vlasti, što od alternative, napisao je Mijatović.


(Admir O.)

0
VIJESTI
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala source.ba. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal source.ba zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara source.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Impressum
T:
M:
Marketing
T:
M:
Aplikacije
Mobilna aplikacija
Android aplikacija
Social

Copyright ©2009 - 2024, Source d.o.o.